سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

برای نشان دادن فانی بودن دنیا و در واقع آیه شریفه " ما عندکم ینفد و ما عندالله باق " از وقتی حدودا سه ساله بود هر وقت از تمام شدن چیزی مثلایک خوراکی و یا شکستن واز بین رفتن شیء مورد علاقه ناراحت می شد به او می گفتم: "مال دنیا همینه" یا " عمر این چیز تمام شد" والان که نزدیک 5 سال سن دارد خوب می داند که هر شی ای عمر تعیین شده ای دارد و همان حرف مرا در مصادیق مختلف به کار می برد.


استاد اشترانی فرموده بودند: " نگذارید جهنم و بهشت به عنوان هدف خلقت برای کودک جا بیفتد، هدف از آفرینش ما چیز دیگریست" و این که " جهنم و بهشت فعل خداست و آشنا کردن کودک با فعل خدا قبل از آشنایی او با صفات خدا اشتباهی بس بزرگ است واین، خصوصا در مورد جهنم بسیار با اهمیت است" بر مبنای این سخنان و نیز سؤالات احتمالی کودک در این رابطه که جواب صحیح کودکانه ای برایش ندارم، سعی نموده ام در مورد بهشت و جهنم برایش صحبت نکنم و با توجه به قسمتی از آیه شریفه که می فرماید: "هم درجات" بیشتر، بالا و پایین شدن مقام مان در حین ارتکاب عمل را کودکانه بیان کنم و اکثر موارد هم جنبه های مثبت را در نظر می گیرم تا خودش جنبه منفی را برداشت کند مثلا روزهایی که کارهای خیری مثل کمک به نیازمند یا رفتار قابل قبول با دوست یا پدر و مادر داشته است به او می گویم که کارهایش موجب رضایت قلب مادر و حتما امام مهدی (ع) شده است (بر مبنای روایاتی که رضایت خدا را در رضایت پدر و مادر می داند و البته چون ارتباط با امام (ع) برایش ملموس تر است قلب امام (ع) را به کار می برم) و چون همه چیز حتی یک اسباب بازی یا یک زیارت را از امام مهدی (ع) می داند به نظرم بالا رفتن در قلب امام(ع) برایش مهم است که امیدوارم در آینده این تقرب فقط به خاطر شخص امام(ع) باشد و البته مدت کمی است که من اینطور با او صحبت می کنم و به نظرم اگر کوچکتر بود روشم آنچنان به نتیجه نمی رسید.


[ دوشنبه 93/5/13 ] [ 8:59 صبح ] [ مدیریت طرح ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 255
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 338011